Viser 2 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #1863
   Danny A
   Deltager

   B:hip i Europa
   B:hip, en ledende distributør af autentiske og unikke sundheds- og wellness produkter annoncerer i dag deres udvidelse til Europa. Virksomheden er stolte af at tilbyde verificerbar og videnskabelig information sammen med alle deres kvalitetsprodukter og håber at bevare deres standard ved at skabe et pålideligt og solidt fællesskab for distributører, medlemmer og kunder.

   ”Vi er glade for at annoncere vores udvidelse til Europa. Det har været en del af vores kernevision hos B:hip og vi er ekstremt glade for at denne bedrift er blevet gennemført i dag. Vores mål hos B:hip er at fortsætte vores internationale udvidelse, benytte global sensivitet og mundtlig annoncering til at bringe vores unikke virksomhedsmodel udenlands til en variation af markeder og lande” – Terry LaCore, CEO B:hip

   Blandt vores række af produkter er et luksuriøst sammensat måltid, med høje kvalitets- ingredienser og en komposition som udover at skabe en nærende kost, hjælper med at reducere følelsen af træthed. Derfor kan det blive brugt i forbindelse med vægttabsdiæt, som en hurtigt tilberedt shake i en travl hverdag for at opnå velvære og for at give kroppen en præcis kombination af høje kvalitetsingredienser tilsvarende et måltid. Doseret i portionsposer som er praktiske og nemme at opbevare og bruge, gør B:hip Fusion ideel til livet på farten. Produktet er tilgængeligt i to smagsvarianter: Vanilje og chokolade.
   Et andet kvalitetsprodukt fra B:hip er Indigo som tilfører din krop energi med vitamin B og det naturlige koffeinindhold fra guarana og grøn te som øger din opmærksomhed og øger koncentrationsevnen.
   Udover at give kroppen gode næringsstoffer fra Spirulina og blåbær, som begge har et meget højt indhold af gavnlige stoffer. Stevia indeholder ingen kalorier og er tilføjet i form af Reb-A, som giver en ”renere” sød og ren smag.

   Før vores nylige udvidelse til Europa har B:Hip drevet virksomhed i USA via dets faciliteter placeret i Melissa, Minnesota og Branson, St. Paul og har distribueret kvalitets sundheds og wellness produkter tværs over 30 lande siden 2007.

   Danny Agerup, leder af Dacana Team (et af de hurtigst voksende teams i Europa) havde dette at sige: ”Vi er henrykte for at B:hip har givet os muligheden for at danne par med dem som distributører, for deres storslåede række af wellness sundhed og wellness produkter. Der kan ikke være noget bedre tidspunkt at lancere i Europa end nu. Varemærkets vovemod er så stærkt at vi begynder at skabe eksponentielt salg i produkt volume.
   http://dacana.eu

  • #1866

   Hej Danny!

   Hvilke priser sælges B:Hip produkterne til?
   Hvor længe har I arbejdet i Danmark – og hvor mange i Danmark er med?

   Mvh.
   Tommy

  • #1867
   Danny A
   Deltager

   Hej Tommy

   Først vil jeg lige nævne, at de produkter B:hip Europe får produceret er bedre end dem der produceres i U.S.A
   og siden jeg skrev ovenstående, er der kommet en fantastisk hudplejeserie til.
   Produkterne sælges mellem 345 kr. og 624 kr.
   B:hip Europe startede i Danmark i Juni 2015 og derefter kom Slovenien.
   Resten af Europa kommer hen af vejen, Spanien, Holland, Sverige, Norge og Polen er godkendt.
   I Danmark er der i omegnen af 500 B:hip numre, hvor mange der er aktive ved jeg ikke.

   De Bedste Hilsner
   Danny A

Viser 2 svartråde
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.