Viser 0 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #1773
   Mike BG
   Deltager

   Åbningen fandt sted d. 19,03.15 på Frederiksberg hvor stifteren Nordmanden Rino Solberg fortalte om selskabet og visioner for fremtiden

   Visionen er nok det mest ambition projekt til MLM branchen nemlig af gøre op med fattigdom og korruption i Afrika.

   Umiddelbart lyder det også som et umuligt projekt men plane er enkel og vejen der til er et rent win win projekt.

   For at komme korruption til livs må vi starte med en unge generation, som endnu ikke er involveret. Derfor går projektet ud på at bygge skoler, hvad vi har gjort siden 96. I skolerne undervise der selvfølgelig i de basale kundskaber læsning og regning men herudover har de skabt et moster og en tegneserie som de kalder KORRUPTION. Nu lære og lejer børne om hvad korruption kan gøre ved dem og deres land. Og på denne måde bliver der skabt en ny generation som forstår at korruption, er det der undergrave deres land og befolkning.

   For at skaffe penge dels til at bygge skole, men også den daglige drift har Rino Solberg skabt et MLM projekt ved navn BetterGlobe. Projektet er mindes lige så genialt som Child Afrika som skole projektet heder.

   BetterGlobe´s opgave er som sagt at skaffe penge til Child Afrika. Det gøres ved at plante træer selvfølgelig i Afrika. Der er nemlig akut mangel på træ ikke blot i Afrika, hvor næsten 90 % af den opgringlige skov er fældet. Og ikke nok med det, for hvert træ der bliver plantet i Afrika bliver der fældet 28. Så det går kun en vej på alle fronter. Som bekendt har træer en meget stor indflydelse på vores klima og Co2 balance

   Derfor er BetterGlobes projekt med at plante træ er et helt igennem er win win projekt for alle parter.

   Det skaffer penge til Child Afrika.
   Det giver arbejde til lokalbefolkningen
   Det forbedre Co2 balancen

   Og så får den som invester i projektet et særdeles god afkast på helt op til 17% at det investerede. Ja man kan da kun klappe i sine små hænder over et sådan projekt.

Viser 0 svartråde
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.