Viser 0 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #1830
   Team
   Deltager

   Der kommer igen og igen nye selskaber og folk springer fra det ene til det andet. Tit er det forbi det ikke lykkes sidste gang og så tror de så at det vil lykkes næste gang.

   Hvordan kan du bryde den rytme og rent faktisk få succes, ja det kan du ved at kikke på selskaber, som har et fundament og er sikker havn. Det er typisk selskaber som er over 5 år gammel og som har vist de kan overleve de første svære år.

   Sådan et selskab arbejder jeg med og vi står nu over for momentum. Jeg har lige fået en tidligere leder ind som faktisk havde afvist et samarbejde for 4 år siden, men nu mente det var tid til at sige ja. Hun er meget begejstret og forretningen er vokset meget på kort tid.

   Vi har produkter som ingen andre Network Marketing selskaber har og bonusser som ingen andre selskaber har. Alting er godkendt, lovlig og oversat til dansk hvilket heller ikke alle selskaber prale af.

   Du kan arbejde i de fleste lande i Europa og her er der mange lande, som har store muligheder. Store lande som Polen, UK, Sverige og Spanien m.m. er det rene tagselvbord og fx et land som Italien åbner i næste måned, hvis du kan se muligheder der. Du kan også være med fra start nå fx. USA, Frankrig, Tyrkiet, Rusland eller Østen åbner en gang i fremtiden.

   Kort sagt så er det et perfekt tidspunkt at vælge et selskab med stor fremtid. Jeg har bevist ikke skrevet firma navnet, fordi jeg kun vil give dig muligheden, hvis du virkelig er seriøs og på udkik efter nyt.

   Lad os snarest få en snak om fremtiden. Send derfor dit navn og mobil til jobbetfordig@yahoo.com

Viser 0 svartråde
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.