Et minuts præsentation til forretningsbyggere

Hvad siger man, hvis man møder en person, der er interesseret i at erstatte sin nuværende indtægt med en passiv indtægt gennem MLM?

Tom “Big Al” Schreiter har lavet et kursus, der hedder [i]One Minute Presentation[/i]. Her underviser han i løbet af en time i, hvad man kan sige. I dette eksempel har han brugt et telefonselskab, men man kan sætte sin egen branche og sine egne produkter ind på de relevante steder:

“Vil du gerne høre om hvad jeg laver. Det vil jeg meget gerne fortælle dig om, men det vil tage mig et helt minut at gøre det. Hvornår vil du kunne afsætte 60 sekunder til at høre om, hvordan dette virker?”
“Hvor stor en indkomst leder du efter?”

“For at du kan tjene 18.000 kroner om måneden, skal du gøre følgende fire ting:

[b]For det første:[/b] Lad være med at ændre noget. Bliv ved med at anbefale det, du kan lide og altid har anbefalet, fx din yndlingsrestaurant, eller musik eller film.
[b]
Punkt to:[/b] Vi er i telekommunikationsbranchen, hvilket betyder, at vi hjælper personer med at spare penge på telefonregningen.

[b]Tredje punkt:[/b] Du skal finde 12 mennesker eller familier, som ønsker at spare penge med billigere telefoni.

[b]For det fjerde:[/b] Ud af disse 12 mennesker skal du finde fire, som også ønsker at tjene nogle ekstra penge. Så mellem dig og de mennesker du taler med, og mellem disse mennesker og dem DE taler med, osv, osv, har du på et tidspunkt 200 mennesker i din gruppe. Der er ingen tidsbegrænsning på, og du behøver ikke selv at finde alle 200. Når du har samlet denne gruppe, tjener du 18.000 kroner om måneden.

Resten er op til dig. Hvordan lyder det?”

Afhængigt af hvilken indkomst den interesserede ønsker kan du svare følgende:
5.000 kroners indkomst om måneden svarer til 50 mennesker i gruppen.
10.000 kroners indkomst om måneden svarer til 100 mennesker i gruppen.
20.000 kroners indkomst om måneden svarer til 200 mennesker i gruppen.
40.000 kroners indkomst om måneden svarer til 400 mennesker i gruppen.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar