Et minuts præsentation

Hvad gør du, hvis nogen gerne vil høre lidt om hvad du laver?
Du kunne give dem en 1-minuts præsentation, som Tom “Big Al” anbefaler. Her kommer et eksempel fra et hvilket som helst kosttilskudsfirma, men alle andre brancher og produkter kan sættes i stedet for.

“Det vil jeg meget gerne fortælle dig om, men det vil tage mig et helt minut at gøre det. Hvornår vil du kunne afsætte 60 sekunder til at høre om, hvordan dette virker?”
“Hvor stor en indkomst leder du efter?”

“For at du kan tjene 3.000 kroner om måneden, skal du gøre følgende tre ting:

For det første: Lad være med at ændre noget. Bliv ved med at anbefale det, du kan lide og altid har anbefalet, fx din yndlingsrestaurant, eller musik eller film.

Punkt to: Vi er i helsebranchen, hvilket betyder, at vi hjælper personer, som kunne tænke sig at få en eller to timers mere energi om dagen.

Tredje punkt: Det eneste du skal gøre for at tjene 3.000 kroner om måneden er at hjælpe en gruppe på 25 personer, som gerne vil forbedre deres helbred og få mere energi og overskud. Der er ingen tidsbegrænsning på, og du behøver ikke selv at finde alle 25 personer for at tjene 3.000 kroner om måneden. Hvis du finder én, der finder 24, er det også OK.

Resten er op til dig. Hvordan lyder det?”

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar