Hvad er MLM?

Hvad er MLM?

Multi-Level Marketing (MLM), også kendt som Network Marketing og direkte salg, er en forretningsmodel, hvor et firma sættes i stand til at sælge, markedsføre og distribuere produkter direkte til forbrugerne via et netværk af forhandlere, distributører og repræsentanter (kært barn har mange navne..!).

MLM-branchen er i stor udvikling og vækster meget hvert år. Produkter inden for helse og wellness har en årlig omsætning på over 650.000.000.000 kroner på verdensplanen. Ja, det er over 650 milliarder danske kroner! Tager vi det samlede estimerede salg af produkter og serviceydelser i 2013, så rammer omsætningen mere end en billion kroner (USD/DKK kurs 6,5) – faktisk bliver det til 1.175.000.000.000 kroner. Hold nu fast, det er jo et vildt stort beløb som basalt nok er skabt ved “mund-til-mund” metoden.

Branchen for network marketing, multi-level marketing, direkte salg har flere end 95 millioner distributører på verdensplan – estimat 2013. Tager vi den estimerede totale omsætning og deler med antal distributører, så ligger det årlige køb på ca. 12.500 kroner pr. næse.

Direkte salg på verdensplan

WFDSA-Direkte-Salg-MLM-Regioner-Globale-Markeder

Direkte salg på verdensplan 2013. Kilde: http://www.wfdsa.org

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar