Må jeg interviewe dig?

Undersøgelse af forskellige MLM firmaer

I maj 2009 færdiggør jeg min 4-årige uddannelse som ID-psykoterapeut. Titlen på min eksamensopgave er:
“De psykologiske blokeringer i forbindelse med at starte og videreudvikle en selvstændig forretning/virksomhed”.

Jeg leder lige nu efter mennesker, jeg kan interviewe om specielt Network Marketing.
Når min eksamensopgave er færdig, vil eksamensopgaven blive udgivet og solgt på internettet, for at hjælpe andre mennesker med at starte virksomhed. Hvis det er OK for dig, vil alle informationer om dit firma og dine personlige kontaktinformationer blive udgivet sammen med de andre interviews, hvilket vil kunne hjælpe dig til at få forespørgsler om din forretning fra mennesker, som du har endnu ikke har mødt.

Hvis du synes om ideen med et interview, hvor vi taler om dig, om din forretning og dit firma mod at du til gengæld får noget gratis omtale, så svar venligst på denne email, så vi kan finde et tidspunkt at gøre det på.

Med venlig hilsen
Mikael
post@MikaelHoffmann.dk

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar