Resume fra Kapitel 5 – Hvem virker MLM for?

“Frihed – med residual indkomst”
Om hvordan penge tjenes uden fysisk at være til stede.

Alle, der har vilje til at lære et nyt håndværk og gennemgå en personlig udvikling, har mulighed for at få en residual indkomst gennem en eller flere MLM-virksomheder.

Tidsmæssig frihed er for nogen mennesker vigtigere end økonomisk frihed. Det vil sige at penge er godt, men tid til at leve livet er bedre.

Personlig udvikling kan være BEAMH, som står for Bevidstgørelse, Erkendelse, Ansvarlighed, Muligheder, og Handling. At gennemleve disse fem trin sammen med en kvalificeret coach, psykolog eller psykoterapeut kaldes også accelereret læring, hvor man lettest og hurtigst bliver bevidst om sammenhængen mellem valg og konsekvenser.

Både demokrati, ægteskab, børneopdragelse og MLM handler om tro, tillid, viden og følelser.

Hvis du ikke har nogen som helst form for pensionsordning, er du nødt til at spare 5 millioner kroner sammen, for at kunne oppebære en pension på 25.000 kroner om måneden.

De fleste vil gerne have en eller anden form for frihed, men det er ikke alle, der kan eller vil gøre den indsats, der skal til, for at opnå denne frihed.

MLM (Multi-Level Marketing, Network Marketing eller Anbefaling, Henvisning og Reference) kan give frihed, hvis det bliver grebet rigtigt an.

Hvis du i forvejen er glad og tilfreds i alle livets forhold, har du ikke brug for hverken de pensionsmuligheder eller den frihed, som MLM kan give.

Med venlig hilsen
Mikael

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar